Ne kadar güzel açıkladınız hocam bravvo biz 2 gün boyunca sabırla bekledik zaten. müşteri olarak görevimizi yerine getirdik. o fişi ben çekmedim. bu zamana kadar nixcon üzerinden ekmek yediniz şimdi onamı laf atıyorsunuz. yaptıkları doğru birşey değil zaten. ama sadece onların umursamazlığı değil emin olun. benim makinamda zaten disk sorunu vardı.1 ay önce yaşamıştım böyle bir sorun csf mi ne yapıldı düzeltildi problem.
yinede deselerdiki yedek alın alırdık blogtaki yazıaral güvenerek hareket ettik.
burada suçlu olan veya başka birşey aramıyorum zaten. sadece işim görülsün çözüme kavuşsun istiyorum herhangi birini karalamak maksadıylada açmadım konuyu burama kadar geldi sinirlerim geriliyor. sizin nasıl 100 tane makinanız varsa ve onlar dünyanızsa benimde 29 sitem var ve onlarda benim dünyam. nasıl makinalarınıza emek veriyorsanız ekmek teknenize yani bende bu sitelere veriyorum.
4 saat önce ticketimde ne zaman raid için yollanacak diye sordum halen bir cevap verilmedi.
osman abi bugun güvenimi zedeledi yedek almadan taşınma olacağına kadar güveniyordum. ama durum ortada.
ki tek ben değilim benim durumumda olan 4-5 kişi var. daha fazla vardıda Allahtan onlar yedekleri var.