Kimsenin yanında ben pazarlık yapmam istanbula geldiğim gün SH a giderek Selçuk bey ile beraber oturup konuştuk el sıkıştık ben MARS a o gün diğer Nixcon mağdurları için gitmiştim
Gitmesen o kalabalık sana ne yapardı bilmem

Cuma günü ortak hareket çağrısını sen ben boşuna mı yaptık r10'da ? Tabii ki gidecektin. Ortak pazarlığa oturmaman senin tercihin. Ama senden beklenen, ortak hareket etmek için ortak pazarlık yapılmasıydı. Herkes kendi pazarlığını kendi yaptı, senin dışındaki pazarlık nispeten ortak yapıldı. Bu işte sadece senin dışında gidenlerin birbirine faydası oldu.
Ortada birilerine yapılmış iyilik falan yok. Net İnternet kendi ticaretini yaptı, Mars kendi ticaretini yaptı, Nixcon'dan taşınan diğer kimseler ise kendi ticaretini yaptı.
Orada olanlar, orada ne olduğunu zaten biliyor. Konunun buraya taşınmasının alemi yok.
Bu arada millet ne kadar meraklı birilerini karalamaya. Bırakın, kendi işinize bakın ya hû. Yok Osman orada beklemiş, Ahmet burada beklemiş...boş konuşup boşu boşuna yasaklanacaksınız. Varsa delikanlı gibi ticaretinizi yapın, kimseye mesnetsiz sataşmayın. Rekabet etmek istiyorsanız benzer şartlarınızı ya da farklılığınızı ortaya koyun. Piyasa r10'dan ibaret değil. Burada Osman'ı ya da başkasını kötüleyerek ayakta kalamazsınız.