Yeterrrr artık yeter....

Konuları birileri uzattıkça uzatıyor. Netinternetle vb ile alakası olmayan insanlar Netinternet ve Osman abi hakkında yorum yapıyor. Size ne kardeşim adam beklediyse beklemiştir derdi tasası sizemi düştü. Ne yani s.dkmi yarıştırıyorsunuz ? Eğer şayet gerçekten bekledi ise oda insan bekleyemezmi yada bekletilemezmi 100 sunucusu var diye beklemedenmi içeri girmek zorunda. Oda sonuçta başka birilerinin sahibi olduğu bir verimerkezine giriş yapacak karşı taraf kapıyı açarsa girer müsait değilse açmamışlarsa bekler sizene ?????

Konuyla alakası olmayıpta sağdan soldan duyumlar alıpta yorum yazanlar için söylüyorum o durumu siz yaşasaydınız sizin hakkınızda arkanızdan sağdan soldan duymalarla yorum yapılsa nasıl davranırdınız ? Ki adamın geçen cumadan beri uyuduğu uyku saati 15 etmez be insaffffff.

Volkan ve Osman abi 100 tane sunucuyu yükledi taşıdı bağladılar ipleri atadılar ve o işleri yaparken telefonları susmadı adamlar telefonlaramı baksınlar sunucularımı hallletsinler ne yapsınlar. Okadar iş varken herşeyi hallettiler yorum yazacağınıza bir başarı tebriği dileyin.

Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler sayfalar dolusu Nixcon konusu okuyorsunuz Netinternet yetkilileri Denizli'den gitmedende uzaktanda işlerini yapmasını bilirlerdi ama kimler için gittiler ? Kimler için halen Cumaya kadar orada kalacaklar. Düşünün yaw azıcık düşününde adamlar zaten 2 3 günde 1 yıl yorulmuş gibi yoruldular o yorgunluğun üstünde adamlar hakkında yorum yazıpta onların kafalarını ve ellerini yormayın.

Bu arada ben Netinternetten hizmet alıyormuyum hayır ama tarafsız şekilde yazıyorum Osman abi gilin yanlışınıda görsem yüzlerine vururum bundanda hiç çekinmem oda bilir.

Başta Osman ve Volkan bey olmak üzere Denizli'den destek veren Ahmet bey ve Özlem hanıma ve daha birçok Netinternet çalışanlarını canı gönülden kutluyorum...

neyse kalın sağlıcakla...