açıkçası ben bu üniversitelerin seminerlerinin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.
bilgisayar mühendislikleri daha çok işin matamatiksel bilgisayarda performanslı program yapma üzerine değinirler.

bence bilgisayar mühendisi değilde. bu işi severek çekirdekten yetişme adam bu işte daha makbuldür.

hee hem işi sevip hemde bilgisayar mühendisliği okuyor veya okuduysan ozaman dört dörtlük adamsın.

ben bilgisayar mühendisi değilim.
eski ev arkadaşım itü bilgisayar mühendisliği okuyordu ödevlerini gelip bana soruyordu. bu tamamen ilgisizliğinden kaynaklanıyor.

başka bir arkadaşım ise 9 eylül bilgisayar mühendisliğinde araştırma görevlisi ve şu anki çalışmaları ve seminerleri alaylıları devre dışı bırakmaya yönelik seminerler falan filan.

sanırım alaylılar yüzünden bunlara pek iş gelimiyyormuş ve piyasanın kalitesini düşürüyorlarmış alaylılar, öle diyordu. bu iş diploma ile yapılmalıymış

bırakın allah aşkına diplomayı. bir insan birşeyi öğrenmek isterse birinin öğretmesi ile değil kendi isteği ve araştırması geliştirmesi ile öğrenir.

bir insanın öğrenmeye niyeti yoksa isterse bilkentten mezun olsun hiç bişey beceremez yapamaz.

diploma fark yaratmaz ilgi beceri fark yaratır