açık konuşmak gerekirse biz herkesi kendi çatımız altında Mars telekom a geçirecektik ama millet şimdi olayı nixcon fiyatları gibi algılıyor..

50 ytl birim fiyatı ben tutsam 60ytl desem pahalı diyecekler ee 5-6 ytl için kimsenin sonuçta ağız kokusun çekemeyiz biz kar etmeyeceksek para kazanmayacaksak neden bu işi yapalım dedik.. Vazgeçtik hepsinden..

Zaten Selçuk bey ile anlaştık el sıkıştık.. sonradan Nixcon a gidince diğer arkadaşlar starbox cafe mi ne var orada toplanmışlar global telekom dendi.. oraya geçelim dediler şimdi en yüksek sunucu sayısı bizde olunca biz bu işi organize edersek fiyat 30.000 ytl olunca 12.000 ytl oluveriyor.. Ama insanlar direk sömürücü gözle baktığından (osman neye alırsa bize verir gibi) ona da hiç içim sinmedi zaten.. Sonuçta biz el sıkıştık adamlarla.. En sonunda herkesi topladık biz mars ile anlaştık dedik gelin sizide mars telekom a götürelim.. herkes kendi için fiyat alsın anlaşsın

Ve yukardaki anlatılanlarda toplantı muhabbeti osmanın marsın kapısında bekliyor muhabbeti ondan ibarettir.. Ben kapıda bekledim zaten anlaşmışım içerde bir ton adam var ne işim var zaten canım sıkkın adamlar bırakmışlar bizi ortalıkda defolup gitmişler..

Ya gelip birde insanların halka açık forumlarda sırf çekememe nedeni ile bizi küçük düşürmek için salak salak hareket etmeside açık konuşmak gerekirse insanın morelini çok bozuyor..

Sanane kardeşim kapıda beklemem adam 6 sunucuyu sabahdan akşama kadar çalıştıramadı biz 100 sunucuyu çalıştırmışız rekor dur bu belimi hissetmiyorum artık okadar emek emek çalışıyoruz allah bin türlü belanızı versin yani diyecek bir laf yok (arkamızdan konuşanlara)

Neyse kafa dalgın zaten kurduğum cümleleri büyük ihtimal anlamamışınızdır ben işime gücüme bakayım

Bizi destekleyen herkese bir bir teşekkür edicem sonra çok sağolun