Ben tavsiyeler programına kafayı takmış biriyim. zamanında bende tavsiye reklamcısı olmak istedim ama google sitesinde hiçbir bilgi bulamadım. Tavsiyeler bölümündeki reklamlardan çok kaznaan tanıdıklarım var. Çoğuda burda üyedir eminim.. tavsiyeler programında cok araştırma yaptım ve ogrendigim çok sağlam bi kural oldu. tavsiyeler programına katılmak isteyen siteler, önce adwords den reklam yapması gerekiyormuş. buda yetmiyor hatta. adwords den yayınladığınız reklamın, 30 gün içerisinde, tıklayan ziyaretçilerden, 500 küsur tanesinin, sitenize ücret ödemesi şartı var. yine google ın çerezleri devreye giriyor

bu çok zor ve katı bi kural. bu site tavsiye reklamı yayınlayabildiğine göre adwords kullanıyor + google ın bu katı şartlarını başarabiliyor demektir. ben böyle yorumladım ve siteye harbiden değer verdim. öyle boş sıradan bi tavsiye değil bu. çiçek tavsiyesinden sonra en çok kazandıran gördüğüm kadarıyla.
sitenin çok yada az iş yapıp yapmadığı beni ilgilendirmez.. denemesi beleş. koydum kodları 1.5 hafta kadar bi sürede 4 dönüşüm oldu. isteyen ekler isteyen eklemez keyfiniz bilir