Yaklaşık 1 yıldır alt yapısını hazırlamakta olduğum firma projemi önümüzdeki hafta hayata geçiriyorum.
1 yıldır gerek alt yapı için finans sorunu, gerek firma bazında vizyonun kurumsallaşması, gerekse uygun fiyatlara acil hizmet vermek adına yıprandığıma değecek bir çalışmayı başlatıyorum.
Hizmet kapsamında iyi bir teknik alt yapı ile hizmetleri sorunsuz sağlamak temel hedefimdir.
Bu noktada, web hosting - alan adı kaydı gibi küçük hizmetlerin dışında tamamen network hizmeti vereceğim.
Pilot uygulama için ilk ay hizmet bedellerinden % 0 kar marjı ile çalışacağım.
İlerleyen aya tekabülen, Bursa ve Ankara'da koordineli olarak çalışmakta olduğum firmaları;
- Faturalandırma,
- Operatör Servisi,
- Yazışma adresi, olarak belirleyeceğim.
İki tane firma bu proje için çalışacak, yani ast-üst ilişkisi içinde.
Ek not: Firma isimlerini şu an teşhir etmek istemiyorum fakat şu an iki isim de yenilikçi kavramlardan üretildi.
Örneklendirmek gerekirse, bir firma üst firma olacak.Bunun işlevi network projeleri üzerine, diğer firma bu projenin olacak,yani barındırdığım sağlam referanslar doğrultusunda kurumsal kimliğin kendisini oluşturacak firma bu olacak.
İki Verimerkezinden büyük oranlarda teklif aldım, Bu noktada iki verimerkezinden birini tercih ederek yola çıkacağız.
Görüşlerinizi, önerilerinizi içinizden geçenleri duymak isterim.
İyi ya da kötü her yorum, projemin kapsamını geliştirebilir...