rvr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin dediklerin inan saçma kaçmış, çünkü bir önceki mesajında adamın bilgisayarında arama motoru yok demişsin o ne demek şimdi? sen arama motorunu bilgisayara mı kuruyorsun? zaten dikkat ettiysen verdiğin resimde o sayfaya biyerden gelmiş, ben anlamıyorum ille şikayet olma zorunda değil, neyin altında ne arıyorsunuz ya.
arama motoru derken progranm deil bi site vs bişi olur dimi biyerden gelmiş diyorsun

Mikxi.Com - Mikxi Center - En ideal paylasim merkezi - Oyun - Eglence - Muzik - Video Klip - Webmaster - Templates - Full Programlar - Contract Management Software System yazınca siteye girer siteden alt konuya girer ben gene biyerden gelmiş olur ama ben olasılıklardan söz ediyorum altında bişi arasayydım sölerdim ama sikayet veya nereden gelmiş olabilirler onun arastırmasını yapıyorum. bu olay benm mp3 vs bulundurmam deil sorunum araştırmamı yapcam site kapanır veya kapanmaz bugun bana olan yarın baskasına olur nasıl siteleri tespit ediyorlar binlerce forum arasında ben bunun arayısındayım ok .?