msn den sözleşmeyi yolladın kabul etmedim bu doğru çünkü bütün sorunları yasadıktan sonra sözleşmeyi ne yapıyım ayrıca HDD isen bukadar kişiyi mağdur ettikten sonra sen bana 1000 tane sözleşme yollasan neye yarar biz msnde sana geciş yaparken sen tüm yedekler bize aittir dedinmi demedinmi ondan sonra msn de kişisel iletiye 3 gün sonra bundan sonra yedekler müşteriye aittir diye yazmışın sonrada bana msn de yeni sözlşem yaptık 2 gün içinde noterden tasdik ettircez dedin kayıt deyip duruyorsun hdd çıkar ozaman msn kayıtları böyle firma olmaz valla firma olarak kişisel iletiden çalışıyorsanız bravo yani zaten anlamam gerekirdi ama heryerde dediğim gibi acemiyim ve acemiliğime denk geldi sadece posta çekiyle çalışan host firması ben ilk seni görüyorum HDD ayrıca çok merak ediyorum şu firma faaliyet belgeni yollarmısın foruma herkes bilsimn tabi varsa
"bu durumdan dolayi sizden özür diliyorum para iadesi 3 gün içinde yapiyoruz. ve sözleşmemizde hosting yedekleri müşteriye ayittir. sözleşmeyi msn neden gönderdim ama kabul etmediniz. db yedegini bende aldim ama sorun ciktigi için yükleyemedik sizde biliyosunuz."
Resmi bir ticari ünvanınız var mıdır? Müşteriye kullanım sözleşmesi sunuuyorsunuz. Her yazdığınız cevapda dahada düşüyorsunuz. Lütfen bu işe bilinçsiz girmeyelim...