Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Bir sorun var: Bu sitede ya da benzeri sitelerde site yapımı ile ilgili istekler birileri tarafından alınıyor. Bu kişiler kodlamadan falan anlamıyor. Sonra da aramızdaki yazılımcıları buluyorlar ve işi yaptırıyorlar. Aradaki parayı da, işle hiçbir ilgileri olmamasına rağmen bu insanlar alıyor.
Bu aslında yazılımcılar olarak biraz da bizim eksiğimiz, ancak forum yönetiminin de bundan haberi olmalı diye düşünüyorum.
Script satış bölümüne yazan kullanıcılara bir uyarı mesajı gönderseniz (PM) script alma niyetindeki arkadaşa, mesaj aldıkları kişilerin teknik anlamda ehil olup olmadıklarının kontrol etmelerini önerin. Bununla birlikte script satış bölümüne de bir uyarı yazmanızı tavsiye ederim.
Aramızdaki yetenekli ve bilgili arkadaşlara saygım var, ancak ben o yetenekli arkadaşların para kazanmasını isterim, aracıların değil. Hadise karaborsaya dönüşmemeli.
Bu konuda akıllı ve uyanık olalım. Gerekirse birlik olalım. Birileri sizin nasibiniz olan işi davranıp kapıyor, sonra da o iş üstünden para kapıyor. Ben buna karşı çıkarım arkadaşım.
Not: Bu yazıya, o aracı arkadaşlar cevap verecektir, bundan eminim. Bu sebeple, aramızdaki yazılımcı arkadaşlar da cevap vermekten çekinmesinler. Sesiniz çıkmazsa onların sesi baskın gelir.