bana kesinlikle linux olduğunu söyledi tüm yazışmaların kayıtlı olduğunu söyledi sözleşmeden bahsediyor her başı sıkışan sözleşme var diyor o sözleşmenin 6 gün önce yapıldığını kendin söyledin seninle ilk konuştuğumuzda kesinlikle yedekleri biz alıyoruz müşteriye bırakmıyoruz ayrıca günlük haftalık ve aylık yedek alıyoruz dedin madem günlük haftalık aylık yedek alıyorsun be kardeşim adama sormazlarmı ozaman sana geciş yaptığım tarihteki yedeği neden verdin bana 28 nisan yedeğini senin meslek anlayışın buysa hostculuğu bırak tostculuk yap daha iyi para kazanırsın yada izmirlisin kumru sat daha çok para var en azından bukadar milleti mağdur etmnemiş olursun biz yedek almayı biliyoruz ve doğru aldık dedin bak VMY de sana bir soru sormuş madem benim yedek bozuktu VMY vedat kardeşim nasıl senin açamadığın siteyi açtı konuştukça batıyosun madem öyle linux deyipte windows sunucu vermek sence nekadar etik ve meslek ahlakına sığıyor çok merak ediyorum bukadar kişi db leri yanlış aldı dimi sen doğru aldın ufacık bir sorun için sistemi formatlaöyı ben sende görüyorum iş tecrüben buradan ortaya çıkıyor benden tavsiye HDD den host alacagınıza gidin eminönünden tost alın hiç olmazsa daha çok işinizi görür karnınız doyar böyle sinir harbine girmezsiniz ayrıca firma olduğunu söyledin buraya firma bilgilerini yollarmısın
VMY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O Arkadaş bizden HDDServers a geçti . Bizden alınan MySQL Sorun oldu. Tekrar bana geçti dün gayet güzel yükledim E nasıl oldu ?...
Ayrıca bir şeyde dedi bana o arkadaş siz ona galiba Linux demişsiniz fakat sizin sunucunuz Windows o yüzden SEO da problem çıkmış