: )
Sayın HDDServers arkadaşım lütfen kendi düşüncelerini, yazılarını sarf ederkenki kullandığın o güzel Türkçe'mizi lütfen kurallarına göre kullanıp yazarsan sevinirim. Diğer senin veya senin hakkında açılan konulardada belirtmişler lütfen yazılarınızı düzenleyiniz diye. Tekrar bende belirtmek istiyorum birazcık yazılarımıza dikkat edelim.
Siz otomatik yedek vb yapmama kararı almış olabilirsiniz ama format attırmayı müşterileriniz değil kararı veren sizsiniz ve müşterilerinizi durduk yere bir kaç saatliğine formattan ötürü mağdur edeceğinizden ötürü yedeği alıp ve format bittikten sonra yedeği tekrar sunucuya yükleme sorumluluğunuzdasınız.
Diğer başka bölümdede konu açmışsınız müşterilere yedek aldırma zorunluluğunu yeni çıkarmışsınızki arkadaşın konusundada yedeği alma sizin zorunluluğunuzdadır hizmet sözleşmesindede yer alıyor diyorsunuz.
https://www.r10.net/turk-hosting-firm...-new-post.html bu linkteki açmış olduğunuz artık yedek almak bizim sorumluluğumuzda değil müşterilerin sorumluluğundadır yazınızı bugün itibariyle forum saati sistemine göre 01.21 AM'de açmışsınız, arkadaş ise konuyu dün açmış. Siz müşterilerinizin yedek alacağını ve kendinizin artık almayacağını belirten konuyu bugün açtığınıza göre ilgili arkadaşı yedek alma bağlamaz çünkü ilgili arkadaş olayları bugün yaşamadıki yedekleri alma zorunluluğu olsun.
Ayrıca arkadaşa yedek alma yöntemlerini anlatmışsınız ama eksik anlatmışsınız. Yedeklerinizi ftp'ye erişim sağlayıp ftp'de yer alan dosyaları bilgisayarınızın masaüstüne çekerek alabilirsiniz demişsiniz tamam doğru ama sadece ilgili web sitesinini sadece dosyalarını yedeklemiş oluyor hani bunun veritabanı yedeklemesi ?
Veritabanınıda yedekleyeceksiniz veritabanınızıda şu yollarla şu şekilde yedekleyebilirsiniz diye bir yöntem söylememişsiniz daha sonra gelip sanki söylemişsiniz gibi yazılar yazıyorsunuz.
Lütfen müşteriye MSN konuşmalarınızdaki yazdıklarınızla sonraki yazdıklarınız arasındaki tutarsızlıklara dikkat ediniz, yoksa müşteri kaybına sebebiyet vermiş olursunuz.
Ayrıca ilgili konuyu açan arkadaşıda sizide tanımıyorum tarafsız olarak düşüncelerimi paylaştım. Saygılar....