eğer adam bişey bilseydi bukadar şikayet olmazdı bu1 ikincisi yedekleri almak müşteriyemi yoksa hosting saglayıcıyamı ait 3)24 saat msnde hizmet adı altında msn i açıpta herkese sen yedeğini al biz bunlrla uğraşmıyoruz demek sence neyin ölçüsü ?bana bunların cevabını ver ozaman sevgili kardeşim yaşça benden küçüksün o yüzden sesimi çıkarmıyorum bana 80 mb lık db yedeğini msn üzeriğnden vermekte ısrar eden biri rapide öğrettiğim halde dosya atmıyorsa bu işte bir yanlış var demektir bu olaya şahit olan kişiler de var ayrıca kayıtlar elimde demiş ya HDD bendede kayıtlar var bana bundan sonra kalkıpta biz 24 saat msn desteği veriyoruz müşteri memnuniyeti hikayelerini anlatmasın çünkü bir sürü magdur olan kişi varki bu konu buraya açılmış bilmem anlatabildimmi madem HDD yi savunuyoırsun ozaman sen bana cevap ver sevgili kardeşim başka sitenin mysql bende benim ftp de ne işi var ve ben diğer ftp lere nasıl oluyorda girebiliyoırum ya ben kötü niyetli biri olsamda tüm o sitelere index bassam ne yapacak ?eger bir insan rapide dosyam nete yada diğer upload siteleri,ne yedeği atmamakta ısrar ediyorsa ben bu işte tabiki bir şeyler ararım ok ?madem buradakiler boş yazıyor sen doldur ozaman 16 yaşındaki bilgi birikiminle ayrıca onun yaptığı yanlış db alma işi yüzünden forumda 270 üyem kayboldu ve 1850 konum gitti sen hala neyi kime savunuyosun
Liily adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu yanlış. Rapid'e dosya atmayı bilmemek ölçü mü?
"Daha ne diyim sana" diyerek bize adam bir şey bilmiyormuş gibi izlenim oluşturuyorsun. Şimdi adam o kadar mesaj dururken bunlarla uğraşmayacağına da eminim. Boş yazılar da yazıyorsunuz.