evet yazdığım konu itibariyle yazacagın cevabı bekliyorum ona göre yezda.com un mysql ünü isteyen kişiye vericem bakalım ben acemi olabilirim ama aptal değilim bunu bil doğan ayrıca forumda 3 nickle tutunacagını sanıyorsan yanılıyorsun önemli olan 3 nickle girip kalitesiz işler yapıp milleti magdur etmek değil tek nickle girip icraat yapmak önemli bilmem anlatabiliyormuyum daha rapide dosya atmayı bilmiyordun sana ben gösterdim daha ne diyim sana
numberone75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben zaten forumda bir çok yerde bas bas bagırıyorum acemiyim diye ve actığım konulara bakrsan çoğu yardım talebi bunu inkar etmedimki ayrıca msn kayıtlarını tuttuysan hepsini açıkla ozaman ok ? bende yazıcam buraya hadi ben yanlış aldım mysql ü senden şikayetci olan bir çok kişi var burada onlarda yanlış aldı değilmi sen doğrucusun yaa hepsini sen en doğru şekilde alırsın senin aldığın önceki my sql ü diğer host işiyle ugraşan bir çok kişiye yolladım senin yanlşış aldığın konusunda hemfikir ftp şifremi verdiğim kişi emin ol güvenmediğim biri değil o yüzden shell dosyası sokması mümkün değil ben ftp şifresini başkasına vermeden önce sana uyarı verdim dedimki ftp den başka sitelerinde mysqlü alınıyor ve ftp sine şifresiz giriliyor dedim eger bukadar güveniyorsan kendine ozaman yezda.com un mysql bende ne arıyor isteyene yollayabilirim hani ıspat diyordun yaa ıspat anlamında ben para falan istemiyorum merak etme ama biz firmayız 24 saat msn den destek veriyoruz demekle sorun çözülmüyor icraat önemli vbulletin bilmeyen hostcu hostcuyum demesin ayrıca madem 3 senedir bu işte varım diyorsun posta çekiyle bu işlerin yürümeyeceğini bilmen gerek tekrar söylüyorum yezda.com un mysqlü bende ne arıyor