Ya ne kadar ******** çok harbi lan ezik ezik konusmayın boş adamlar boş konusur. Ali efendi kendi ismini vermekten cekiniyosun daha şimdi burada baskalarının kıcınımı acmaya calısıyosun acılcak kıc yok bende azımı bozdurmayın terbiyesizliğini yapıyosan anneni babanı duşun ortalık gerçekten şeref.... dolu işinizi yapınca iyi yapmayınca kötümü bu kadarmı düştünüz lan

Alıntı
sonra ben pazar gunu kuskulanip siteye extreme koy dedim.oda biraz olmaz dedi ama sonra kabul edip koydu.
Olmaz dedim oylemi yalanını... Devam...
Engellesem sonradan r10 a bak diyen ben deilim asıl seni engellesem bana r10 a bak nasıl diyebileceksin ben sana ******** kaynıyo diye ne zaman dedim o benım msnde başlığıma yazdıgım yazıydı sen onu bunu bırakta gerçek ismini soyle sonra ortaya yaz karı gibi konuşup adamı hasta etmeyin.

Madem domain alıcaksın git sıfır domain al hit yap pr yap pr 3 bir domaini zamanında 3000 tekil yapan bi domaini sana bedavamı verecektim şuan 400 hiti olmasa bile 100 olsun beni bugun oyalayıp birde sohbet.net e girip bu siteyi istiyorum diye bana o siteyi yaptıran oynak karı deilim ben senin gibi sitede o extreme kodu ve yeni bana yaptırdıgın site duruyor kopek gibi havlamayın adam olun adam desinler.