evet arkadaslar bugun webmaster aleminde cok onemli bir tecrube kazandim.olayi bastan anlatayim kimin ne mal oldugunu anlayin.
ben msn nickime web sitesi alincaktir yazdim ve msn nimde ekli ustad nickli (izzet**@hotmail.com)bana dediki sana site satayim bende var.bende dedim tamam olur sat.kac para dedi 100 ytl.bende tamam olur dedim ve hitini sordum.hiti 400-500 arasi dedi.bende saf gibi hemen inandim.host ta saglayacagini soyledi ve 135 ytl ye anlastik.ben hemen bankaya gidip para yatircam dedim ve evden ciktim.sonra bankaya gittim banka kapali.(gunlerden cumartesi)ve parayi paartesi yatirayim dedim.adam kabul etti ve bana tasarim yapmaya basladi.sonra ben pazar gunu kuskulanip siteye extreme koy dedim.oda biraz olmaz dedi ama sonra kabul edip koydu.koydugunda saat oglen 2-3 gibiydi.aksama kadar 250 olsun yeter dedim.ve aksam extrme ya bakinca ne goreyim sitenin hiti 50 yi gecmemis.yani kandilmisim.pazartesi bana mesaj cekmis parayi yatirmadin m diye soruyor

bende yatirmadim dedim cunki hit 400 demisti ama 50 yi gecmemis.sonra msn den konustuk.diyorki ben diger sitelerime banner reklam veririm onun hitini yukseltirim gibi cocuk kandiran mesajalr atiyor.sonra hakaret etmeye basladi bu alemde ne kadar ******** var dedi ve salak falan dedi.sonra siteyi satmiyorum sana dedi

sanki almak icin can atiyom dedim.biraz kizdi engelledi veya sildi.
bu oalydan ne ogrendim >>> extremesiz sitemi alinir
siz ne ogrendiniz ustad denen bu adama guvenmeyin.
daha onceden de duydugm kadariyla bir siteye demis benim sitenin linkini ekle dmoza ekelrim falan demis.cocuk eklemem deyince buda demis bende dmoza eklemem (bu olay bir rivayet tam oalrak bilmiyorum dogrumu ama ustteki olay tamamen gercektir.)
allah belani versin ustad

yuzun varsa gel bu anlattiklarima cevap ver