Öncelikle siteniz 10 gün önce gayet iyidi ve ftp şifrenizi başkasina verdiniz kendinizde dediniz ftp de shell dosyasi buldum diye ve sizin site sayesinde bütün siteler format yedi bundan eminim ve eski hostcunuz artik ftp nize ne yüklediyse ve size 2 gün önceden belirtim siteler açikken yeni bi karar aldik web hosting yedeklerine biz karişmiyoruz müşterilerimiz kendileri alicaktir.bunu size hatirlattim.

ilk başta benden rica ettiniz forum kurun diye forum kurduk ve forum kurulumunu bile bilmiyodunuz ve yedeklerinii biz dump ettik normalde hiç bi hosting firmasi ilk hizmet aldiginiz zaman yedeklerinizi yüklemez kendiniz yüklemeniz lazim ama biz size gereginden fazla yardimci olduk. ve bizi taniyan tanir nasil
hizmet ve destek verdigimizi çok iyi bilir.. bence sorunu bizde aricaginiza efendim kendinizde bi arasaniz daha mantikli gibi geliyo ve 1 gün önceden yedek alin demiştim ve siz yanliş yedek almişiniz kendi hatanizi bize atiyosunuz. istiyosaniz msn kayitlari var elimde yayinlayim. kim hakli kim haksiz anlarsin biz bu işi yeni yapmiyoruz. ve bu zamana kadar kimseye mahcup birakmadik her konuda yardimci olduk. buna rahmen sizin bu yaptiginiz çok yanliş bi hareket.
Sayilarimla
Zaten birşeyi bilmeyen birisine yardım etmek her hostçunun görevidir diye düşünüyorum.Forum kurmak vs.de bence her hostçunun görevidir.Sizden host alan kişi sizin hostunuzu sevmişki sizden host alıyor.Sizinde zaten ona herşeyde yardım etmeniz görevinizdir.Ama o kişi yedek almayı bilmiyor olabilir.Herkesin WebMaster olacak hali yok.Biz WebMaster'lara çok kolay gelen şeyler belki onlara çok zor gelen şeylerdir.
Şunuda dile getireyim ben o şahsı tanımıyorum.Yani ondan yanayım sanmasın kimse sadece kendi fikir ve görüşlerimi söylüyorum.