sevgili arkadaşlar ben daha bugün hdd serverdan kurtuldum 24 saat msn destegi diyor tamam kabul 24 saat msnde online olmak ve destek vermek ayrı birde sorun çözmek ayrı ben daha önce hdd ye gectim yaklaşık 10 gün önce ama bin pişman oldum bana önceleri yedegi biz alıcaz dediler ok dedim sitenin mysql ü yanlış almış dünya kadar üye ve konu kaybım oldu site sürekli database hatası verdi ve bizim yapacak bişeyimiz yok sizinn db hatalı site acılmıyor dedi madem öyle benim db hatalıydı ve site acılmıyordu şimdiki hostcu nasıl açtı siteyi ya bırakın bu işleri biz bu işlerden tam anlamıyoruz desen anlarım ama sizin kabahatinizi biz çekmek zorunda değiliz ayrıca sorunu çözemedikjleri gibi sizin db hatalı diye geciştiriyorlar böyle iş olmaz ayrıca yedikleri shell dosyasınıda ben söyledim onlara ancak 3 gün soınra fark ettiler önceleri yok bizim server saglam sorun yok baktık dedi ondan sonra 3 gün sonra format atıcaz dediler anlayın iş tecrübesini ve bilgisini

benim tavsiyem arkadaşlar ben yandım siz yanmayın hdd den host alacagınıza eminönünden tost alın daha iyi

ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım
alın bide burdan yakın arkadaşlar

bir mağdur daha