Bence asıl saçmalamaya başlayan sizsiniz. Eltun'un mesajına cevap yazıyorsunuz. O cevap yazdığı zaman saçmaladı oluyor. Ben bişey demiyorum. Bilgi, tecrübe ve maddiyat diyorsunuz ama kendi sitenize kendi yazınızı yazmaktan acizsiniz. Madem bilgilisiniz madem tecrübelisiniz madem maddiyatın bilgi ve tecrübe kadar önemli olmadığını düşünüyorsunuz siz maddiyatı kenara koyun bilgi ve tecrübelerinizle kopyala - yapıştır yapmayın. Link verecektim ama vermiyorum. Hani bilgilisiniz ya kendi hatalarınız bulabilirsiniz nede olsa.
Eltun yanımda cevap yazacak kadar bile umursamıyor. Sadece GÜLÜYOR.
Siz kendi işinize kendi profosyonellğinize bakın bizde kendi işimize.
Uzatmanın manasıda yok. Lütfen boş mesajlarla kirlilik yaratmayın siz gidin NİXCON MAĞDURLARI'na yardım edin.
Yazmacaktım ama yazıyorum haksızlığa dayanamam.
Bu tür boş mesaj kasmak yerine yararlı birşeyler yapın iyi konuşulsun.
Siz o arkadaşın avukatımısınız ?
Tehdit etmeyin, yapın. Ben öyle yapıyorum delikanlılık adına.
Sanırım senın adminlik yaptıgın forumda bir kaç basit olan paylaşımda bulundum. Sende yardım ettin bunu başıma kakıyosan adminliğini bırak başka birşey yap. paylaşım bu demek değildir.
Biz malesef basit olanı yapamıyoruz, zor olanı seviyoruz.
Kopyala yapıştır da ne demek açık açık konuş bilelim şirketimi karalamaya hakkın yok ki zaten yapamazsın.
Biz hiçbir yerde kirlilik yaratmayız, bulunduğumuz yeri temizleriz.
Üst kısımda geçen yazılar kesinlikle kötüleme, karalama amaçlı değildir. Belli bir seviyede olan tartışmadır.
Saygılarımızla,
Türkiye Reseller.