Konuyu farklı yone ben değil sen çekiyorsun bizim sitemizin uptime ı seni ilgilendirmez. ayrıca ben nixcon un adını bile geçirmedim yazılarımda ve avukatı falanda değilim savunduğum kişiler mağdur olan insanlar sen bu durumdan faydalanmaya çalıştığını resmen belirttin. Bir iş yapıcaksanız usulune göre yapın yada yapmayın. Klavye arkasından kim laf attı nereden uyduruyorsun bunları anlamıyorum pes doğrusu. bu konuyla ilgili bir yazı artık yazmıyorum çünkü saçmalamaya başladın.
Bence asıl saçmalamaya başlayan sizsiniz. Eltun'un mesajına cevap yazıyorsunuz. O cevap yazdığı zaman saçmaladı oluyor. Ben bişey demiyorum. Bilgi, tecrübe ve maddiyat diyorsunuz ama kendi sitenize kendi yazınızı yazmaktan acizsiniz. Madem bilgilisiniz madem tecrübelisiniz madem maddiyatın bilgi ve tecrübe kadar önemli olmadığını düşünüyorsunuz siz maddiyatı kenara koyun bilgi ve tecrübelerinizle kopyala - yapıştır yapmayın. Link verecektim ama vermiyorum. Hani bilgilisiniz ya kendi hatalarınız bulabilirsiniz nede olsa.
Eltun yanımda cevap yazacak kadar bile umursamıyor. Sadece GÜLÜYOR.
Siz kendi işinize kendi profosyonellğinize bakın bizde kendi işimize.
Uzatmanın manasıda yok. Lütfen boş mesajlarla kirlilik yaratmayın siz gidin NİXCON MAĞDURLARI'na yardım edin.