kafkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size niye çamur atayım nixconun avukatıysan sende git şikayet edecekler için birşeyler hazırlamaya bak.
Şahsen benim gerçek hayattan kardeşim gibi samimi arkadaşlarım var nixcon ile çalışan ve bizde bazıları gibi klavye arkasından laf atarak yapmıyoruz işimizi gerçek hayatta yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ayrıca seninle ne işim var sana saldırıcam sen sadece forumda yazmışsın ve bende normal bir şekilde cevap yazdım.
Çamur at izi kalsın değil ayrıca zamanında dedim ben bizzat bu adamlardan birşey olmaz diye ve çıktıda.
Konuyu farklı yöne çekmessen sevinirim.

Konuyu farklı yone ben değil sen çekiyorsun bizim sitemizin uptime ı seni ilgilendirmez. ayrıca ben nixcon un adını bile geçirmedim yazılarımda ve avukatı falanda değilim savunduğum kişiler mağdur olan insanlar sen bu durumdan faydalanmaya çalıştığını resmen belirttin. Bir iş yapıcaksanız usulune göre yapın yada yapmayın. Klavye arkasından kim laf attı nereden uyduruyorsun bunları anlamıyorum pes doğrusu. bu konuyla ilgili bir yazı artık yazmıyorum çünkü saçmalamaya başladın.