Komik olmaya çalışmıyorum, yukardaki mesajımı komik unsuru olarak algıladıysan; bir psikologa gitmeni önermekten başka çarem yok.
Kalmadım, niye kalayım? Kiminle ne alıp veremediğim var, kiminle düşmanlığım var ki botnet alayım? Haa keyfii yapan da varsa, Allah islah etsin ne diyeyim.
Bu özel görüşünü, konuyu açan arkadaşa PM atarak, dikkatli olması gerektiğini, bu isteğini herkesin karşılamayacağını bildirebilirsin. (Eğer amacın gerçekten alıcıyı zor durumda bırakmamaksa.)
Botnet'e karşı korumalı bir sunucu da göremedim henüz bugüne kadar..
Son mesajımdır, konuya başka mesaj atarsan PM ile cevap vereceğim.
senin sitelerine saldırılmasından bahsetmiyorum arkadaş botnet korumalı server istiyorsa demekki bir saldırı alıyor ki böyle bir konu açmış daha önce botnet konusunda tecrübelerim var evet botnet korumalı server sattım arkadaşlar saldırıya maruz kalmadı diyorsan eyvallah yoksa arkadaşın hayallerini yıkmayın
