turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet sektöründene ne yazik ki şirketler/firmalar maddi açıdan kar edeceklerini düşünürken ne yazık ki itibarlarını kaybetmektedir.

Olan oldu gerçeği nereden biliyorsun ki ucuz olupta zarar yada herhangi bir sebepten ötürü kapandığını bilmeden bu şekilde sadece kendi çıkarlarınız için r10 da kasıyorsunuz. Biraz çözümcü olun burada mağdur insanlar var.

Neyin çözümünü bulmaya çalışıcaz nixcon'dan çok çok daha eski olan bana göre Türkiye'nin en iyi datacenterlarından Teklan borusan koç grid teletek vs... bunların sermayesi nixcondan dahamı azki böyle yükseğe satmaya çalışarak para kazanmaya çalışıyorlar.

Hizmet alırken mal alırken araştıracaksın neden böyle ucuz, nasıl böyle ucuza veriyor..

Misal olarak r10 neden rh de barınıyorda çok para veriyor. Nixconda barındırsaydı radmin daha para vermeyi bilmiyormu / lar.

Nixcona giden bir çok kişiler zaten kesintiyi göze almışlardı ve sizlerde biliyorsunuzdurki nixconu aradığınız zaman renault servisimidir nedir orası çıkıyor ben arabamı kiralıycam servermı

Buna göre bir çok neden sayabilirim size.

Kaliteli iş yapmak istiyorsanız önce kendi sitenizin uptimeni koruyacaksınız. Para harcayıp para kazanıcaksınız olay budur

Not: Ben gidipte 10mbiti 380 küsür ytl ye veripte 10 tane sunucu alırsam 25 ytl elektrik yakıyor. (tek makina) Elektriğidemi toptan alınca ucuz oluyormuş.

Saygı ve Sevgilerimle
Eltun HALİLOV