Ben şunu sormak istiyorum firmayim firmayim diyorsunuz sonrada nixcon maduru diyorsunuz madem öyle nixcon sizi madur etti isen neden dava açmıyorsunuz?
yoksa nixcon size bu taşınmaları daha önceden bildirdide sizmi ciddiye almadınız çocuk oyuncagımı bu 3 gün önceden 5 gün sonra hattı kesiyoruz demek?
Bu konuda ciddi bir açıklama okuyamadım hala hep geçmiş olsun vs sözler söyleniyor olay nedir bu kadar sunucunuz var nasıl bu kadar basit size taşı deniliyor yoksa aranızda bu işi hatır için yapan al gülüm ver gülüm olarak yapanlarmı var benim şirket firma anlayışımda sözleşme denen bir şey var. ya sizde?
Güzel yazıyorsun arkadaşım herkes tek tek değilde bu konu toplu konuşulur. Bugün hesaplanan makina sayısı 150 - 250 arası ve siz sanırım NİXCON müşterisi değilsiniz. Mahkeme olayı mecburen olacak nedenmi olacak sebebi şu 1 makinada ortalama 100 hosting barınsa ve içlerinde 3-5 şirket varsa toplamda 500 şirket kesin içlerinde oluyor bu kişilerde mecburen davayı verecekler. Ama bunu tek tek yerine çözüm bulunup komple bir yapı ile yapmak herkes tek başına kafasına göre nasıl DAVA açar ? Tek kişimi şiddetli olur çok kişimi şiddetli olur olay bu... Herkes öfkeli vede sinirli taşıma işlemi 5 dk. ile bitmiyor İP ataması NS değişmesi CPanel lisanslanması bu en az 1 gün sürer vs...