numberone75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slm 14 nisan 2008 tarihinde vmy hosttan hosting hizmeti aldım 16 nisan 2008 tarihinde sunucuda bir sürü hasar oluştu ticketlara doğru dürüst cevap verilmedi ticket yazıyorum 2 gün sonra yada en az 1 gün sonra cevap yazıldı sorun verdikleri cevap 2 satır tamam hallediyoruz ama bir icraat yok her seferinde cevap aynı ayın 27 sine kadar bekledim bu süre zarfında site sürekli kapanmaya başladı 20 dakkada bir yada 2 saatte bir kapanıyordu msn den ulaşamıyorum telefonu arıyorum cevap yok kimse açmıyor yani anlıycagınız 2 gün kullanmadım bile hostu şimdi kendisine ödediğim ücreti geri iade etmesini istiyorum ayın 27 sinde hsot değiştirdim yedeği bile vermeden gitti bir dahada msn ye girmedi bu nasıl bir hizmettir anlamış değilim eger saydıklarımı yalanlarsa tüm konuşmaları dahi kaydettim her seferinde yeminlen abi telafi edicem yok yarın hallolcak vs vs tam 15 gün oldu parasında değilim ama böyle bir şey yok ya ben vedatı daha önceden beri tanıyorum iyi niyetinden şüphem yok ama böyle bir hizmet olmaz ücreti iade etmeni istiyorum
konunuzun silinmemesi için bahsettiğiniz kanıtlarınızı koyarsanız sevinirim hem daha da açıklayıcı olmuş olur konunuz..