suanki görünümü hos degil tasarlandıgı için cikcik gibi görüntü var bizim oyunu yazdırırken ilk düşüncemiz oyuna giren bir daha cıkmasın misal user geldi baktı oyun oynadı diger taraftan farklı bulmalı ve demeliki ben artık buralıyım bizim tek gayemiz bu suan isteseydik yapardık bir okey sitesi ve piyasaya dalardık ama user daha önceki oyun oynadıgı yerde bir cevre yapmıs bir puan yapmıs adam aynı özellikteki aynı görüntüdeki yere neden gelsin haksızmıyım dedigim gibi 1 sene 3 aydır arastırmasını yapmaktayım ve halende yapıyorum oyun calısıyor 101 le tavla da bittikten sonra suna inanıyorum trde böyle bir online oyun sitesi olmayacak ve domainde cok harika jenerik bir domainimiz var suan masa üstü olarak calsıyor ama mynet oyun geliştirme bölümünün yazılımcısı ile bir görüşmemde bir soru sordum masa üstü oyunu web tabanlı yapabilirmiyiz diye ve olumlu bir yanıt aldım uzun bir emek karsılıgı olabilir dedi yani isteyen siteden oynayacak isteyan indirip oynayacak ama bu projede egerki böyle bir sey olursa artık seneye