Sen güvenebilirsin ama ben hala güvenmiyorum.
Bilhostun yorumları
"Serdar Bey ile görüşecektim randevum var" dedim.Kapıyı açan genç güvenlik görevlisi üzerimdeki tüm eşyaları çıkarmamı istedi.Cüzdan,telefon,bozuk para,fotoğraf makinası,ıslak mendil,Serdar Bey'e hediye olarak götürdüğüm Cezerye kutusu..Hepsini aldılar.Daha sonra kapının hemen önündeki X-Ray tarayıcıdan geçtim.Tarayıcının tam hizasında beni tuttular ve ellerimi yanlara falan açtırdılar.Karşıda bekleyen diğer güvenlik bilgisayardan X-Ray görüntüleri izliyordu.
Bu kadar işlem benceçok saçma. Göz boyamadan başka birşey değil.
Temsilci görüşme odasına girmiştim.Masanın önündeki koltuğa oturdum ve karşımdaki manzarayı izledim.Karşımda büyük bir kurşun geçirmez cam.Neredeyse duvar yok cam var denilebilir.O büyüklükte bir cam duvar ve hemen arkasında alabildiğine sunucu.Hepsinin önündeki ışıklar yanıp yanıp sönüyor ara ara.Süper bir görüntü oluşuyor.Baktıkça bakası geliyor insanın.
Daat center için anlatılan tek kelime bu. Extra birşey yok. 2 sayfalık yazıda. Bu dc nin hattı nasıl geliyor. Yanın söndürme sistemleri nasıl. Suncular kabindemi yoksa normal raflardamı?