yorum yapmadan edemiyeceğim;
Öncelikle nixcon mağdurlarıne (bende olmak üzere) cümletten geçmiş olsun. Nixcon'u bizzat ziyaret etmişliğim var. İnanılmaz bir sermaye söz konusuydu ve bana söylenen şey birçok bankada dahil olmak üzere kendileriyle çalışan kamu sektörüne bağlı sitelerinde olduğuydu. Bu nasıl iş bu kadar kolay kapatabiliyorlar? Bakkal dükkanı mı bu? Bu yük nixcon'a çok ağır gelecek.
Osman abi umarım işleri yoluna koyarsın. Ben senin nixcona ilk taşındığın günü bilirim herşeyi yoluna sokucaksındır. Nixconda sağladığın hattı yeni dc de sağlamayı düşünüyor musun? Bunu sağlıcak bi alt yapı az dc de var diye biliyorum.
Snackers;
Yaptığın çok büyük terbiyesizliktir. Burda belkide müşterilerle birlikte yüzlerce insan mağdur sen bu konu üzerinden rant elde etmeye çalışıyorsun. Bu konuyu takip eden bütün insanlar senin neyin peşinde olduğunu anlamışlardır bana cevap yazarak kendini yorma konu dağılmasın

Herkeze tekrar geçmiş olsun. Osman abi yeni dc nin adını merakla bekliyoruz.
Sanamı kaldı beni yargılamak? sanane, istediğim yerden rant elde ederim etmem bu benim fikrim. insanlara ben ne anlatmak istediğimi önceki mesajlarda anlattım, fakat senin bunu anlayacak bir beynin olmadığı kanısındayım. fazla zorlama istersen!