nixcon ile daha once calismistim. ilk acildigi zamanlar, sunucular ve hat gayet iyiydi. Fakat kendierininde bilmedigi bir bicimde o kadar musteri arasinda sadece benim 2 sunucumun faturalari degistirilip +1oo'er ytl gibi bir zam yaptilar. ne oldugunu sordugumda ise su an kullanilan prorata terimini kullandilar ve bir sonraki faturamin 1 ay 15 gun sonra cikacagini soylediler fakat 15 gun sonra cikan faturalara bunlar nedir diye sordugumda -ki bu soruyu 1 hafta boyunca direttim - ve bir ton insanla konusmama rağmen yanit alamamamdan oturu nixcon firmasindan sunucularımı çekmiştim. Böyle bir problem çıkabileceği sinyalleri kurulduğu günden beri var. Güzel para mı kaldırdılar diyelim. Gerçekten sorunları mı var diyelim şu anda muamma bunlar fakat önceden görülebilen şeylerdi.

Not : bu baslik altinda yok "sunucunucu barındıralım" "yardımcı olalım" " 10 mbit i şu kadara verelim" "elektrik ve yer masrafı almayalım" "aman birlikte hareket edelim" içerikli cümlelerin pek hoş olduğunu sanmıyorum. İşiniz sunucu barındırmak ise ; müşterileriniz sizden sadece verdiğiniz hizmet içeriğini sağlamanızı ister. X Y Z veri merkezi pek önemli değildir sanırım onlar için şu durumda. Sadece ekstra bir durum karşısında olduğunuzu ve ip adreslerinin değişeceğini + olarak sunucuların 10 12 saat kadar kesintiye uğrayacağını duyurursanız yeterli olur kanısındayım şahsen. İkinci olarak da kaos ortamından fayda sağlamak; sağlayan kişiler için çok hoş bir olay olsa da sağlanacak kişiler tarafından her zaman iğrenç görülmüştür diye de düşünmekteyim

En kısa sürede toparlanmanız dileklerimle. Geçmiş olsun.