Cd-Key adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah 11 den beri takip ediyorum konuyu. Konuda herkes birşeyler yazıyor. Ama neredeyse yazanların yarısının nixcon ile alakası yok. Buda bence sorunu kriz haline getirerek bu olaydan faydalanmak isteniliyor. Hazır nixcon yokken fiyatları biraz geri çekip müşteri toplayıp fiyatları normal haline çekeceklerine inanıyorum. Osman bey nixconun bu kötü zamanında bile nixconu kötülemiyor. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. İyi yada kötü çalıştığınız yeri sonuna kadar destekliyorsunuz. Ben bu hafta sizinle çalışmaya karar vermiştim. Yedeklerimi dün aldım bugün bu olay çıktı karşıma ben yinede taşımaya kararlıyım. Biraz önce üstte ZaraDizayn'ın yazdığı gibi eğer bir aracı var ise düşünmeye gerek bile yok. Öyle yada böyle Osman bey tüm müşterilerini rahatlıkla barındıracak bir verimerkezi bulacaktır. Bu durumda fiyatı düşüren fırsatçılar değil sakin olup akıllı düşünenler kazanacak bundan eminim.
Her ne olduysa olsun onlar bunun böyle olmasını düşünmezdi Bu insanların her biri ile 3 yıldır hergün konuşuyorum adamlar kapatıyor diye velveleye verecek kişilikte biri değilim.. Ayrıca onların adına inanın onlar kadar üzülmüş durumdayım.. Ama şuan önemli olan biziz bu işten en kısa süre içinde sıyrılacagız inş.. Desteklerinizi bekliyorum

buraksuluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman Bey hallediceğinizden şüphemiz yok Yalnız işin kötü tarafı yarın istanbul acayip bir gün yaşıyacak malum mecidiyeköyde galatasaray maçı var,ve çok kalabalık olucak istanbulun hertarafı trafik vs. işlemler uzun sürecek şampiyonluk kutlaması sabaha kadar sürer (diğer taraftan galatasaray yenilse fener şampiyon olsa bile oda sabaha kadar kutlama yapacak)
Valla oda var tabi Artık bir şekilde halledecez maçla işimiz yok biz herkese yeni iplerini vericez olay tamam..

Zaten Nixcon dan aldıgımız 1 tane bile sunucu yok tüm sunucular kendi sermayemize ait kendi malımız.