Evvela R10 a hiç yazmama konusunda sözümü bozuyorum, Zira bilip bilmeyen herkes network veya birşey uzmanı gibi gözükmek istiyor.

Yukarlarda bir vatandaşın yorumu kopardı beni,
Netinternete 200 ytl ve 10 mbit bağlantı fiyatında kendince laf sokuyordu.
Netİnternet 10 mbit bağlantıyı zaten havuzdan veriyordu, Zira Türkiye şartlarında mümkünatı varmı 10 mb bit bağlantıyı özgün olarak 200 ytl bir makineye bağlamak.
3 Aydır Net İnternetten barındırma hizmeti alıyorum, kendisi ile 6 satırlık bir soru cevap geçmişim oldu bu konuda.
Osman bey, Nixcon kapanacakmış diye sorduğumda bana paniğe gerek duymamamı ve akşam istanbula geçeceğini söyledi. Tamam dedim, panik yapmadan beklemeye geçtim.
Uzattıkca uzatmaya ne gerek var?
Heleki bilmeden cahilce hesaplamalara felan filan.
Eğer bir firma aracılığı ile barındırma veya kiralama hizmeti aldıysanız bırakın firma ilgilensin, neden adamlara açıklama yaptırma zorunluluğu bırakıyorsunuz.

Kaldı ki, eğer siz kendiniz direk Nixcondan aldıysanız alın yedeklerinizi taşınınız.
40 sayfa yazı yazılmış ama baksan 20 yi geçmez nixcon iile bağlantılı iş yapanlar.
Ersin beyin sürekli kullandığı laf gibi bıdı bıdı yapmaya ne gerek var
Osman beye güveniyorum ben, Güvenmeyen müşteri varsa kimse kimseyi zorla tutmuyor.
Eğer Nixcondan birşey almadıysanız boş yerede r10 nun veritabanını kasmayın..

Ha özellikle geçtiğimiz sayfalarda arkadaşın 10 mbit paylaşımsızı nasıl 200 e veriyordunuz siz gibisinden açıklamarı gibi saçma şeyler yazmayın.

ping www . kobi2kobi . net bakın halen sunucular açık hemde düşük msler ile.

Osman bey 2 gün içinde yeni iplerimi isterim :P

Herkese geçmiş olsun
Piyasaya aç insanlara düşmeyin derim =)