arkadaşlar bunun cevabını aylardır arıyorum ama aldığım cevap hep aynı sorunum şu 16 yaşındayım yaşım küçük diyemicem çünkü benim yaşıma gelmiş hatta küçük olup çok iyi işler başaranlar var fakat ben script yazmayı ve editlemeyi kafaya koydum aradım aradım bu işe yeni başlayanlar içi bir kaynak sitesi yok bulamadım kime sorsam nasıl öreğncem diom yok öğrenemicen dio bu kondua o kdr yetersizimki aykut beyt mp3 scriptini bile editlememiyorum bırakın editlemeyi siteyi kuramıyorum bile
mesleğim okuyorum yani bilgisaya programcılığı ama bu işede merak saldım bana bi kaynak bi öğretici site adresi verirseniz çok minnettar olurum kandiliniz mubarek olsun allaha emanet bye
Sen Bu kafayla zor öğrenirsin
Hangi Dilde script kodlamak editmelek istiosun ?
Kaynak site yok deme Sakın Net Kaynaklarla Dolu
Asp için :
ASP İndir - Türkçe ASP Kaynağınız www.asrehberi.net www.fullasp.com ASPnedir?com .::Bilgi Güçtür::. MaxiASP - [ Türkçe Asp Merkezi ] AspMerkezi.Net www.hazirkod.com
Php için :
PHP Arşivimiz - Türkçe PHP Kaynağınız www.capraz.net/dersler.asp www.phpbul.com vb.. Uzar gider böle Google da arat bakım php dersleri yada asp derleri die Milyonlarca KAYNAK çıkıo