herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar yanımızda oldugunuzu bilmek güç veriyor açıkcası.
yangından sonra ki gün sabah telefon hattını ofisten bir arkadaşın cep telefonuna yönlendirdim benim pek olaylar hakkında konuşacak halim yok.
ki ofis aynı gün tekrar şantiye sahasına indim ki biraz kafa dağıtmak için ve yine bu gün şantiye sahasına inecem orda çalışan arkadaşların yanında duracam biraz kafa dağıtsam iyi olur ( mersin forum alışveriş merkezi ) dün eksper gelmiş ben yoktum yarın sabah ekibiyle gelecek itfaye polis ve diğer raporlara göre elektrik kontağı oldugu kesinleşti bir kundaklama v.s söz konusu değil yani. yarın sabah ofisin enkazı kaldırılacak ve tekrar yapılandırma çalışması başlayacak yönetim kadrosunu geliştiriyoruz bu olayı bir dönüm noktası olarak almak için bazı değişiklikler yapılması için tekliflerde bulundum ve birebir müşteri diyalog yollarından geri çekilecem internet hizmetleri için bir kaç kişilik ekip oluşturacam ve ben geri planda yönetim kadrosunda yer alacam yani msn den v.s arkadaş muhabbetleri dışında pek olamayacam

bu sene şehir dışı saha çalışmalarımız çok sanırım şehir dışı sahalarda kendim ilgilenecem karadeniz ve batı akdeniz de olacam gibi görünüyor bu yaz r10 üzerinden yakaladıgımız sağlam dostlukları realden de böylece perçinleye bilirim
güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler