Geçmişte netinternetle çalışmıştık çok kaliteli bir firma ancak nixcon çok kalitesiz hizmet verdiği için ayrılmıstık. Ayrılırken de osman beye soylemiştim yazık bu kadar güzel bir destek sisteminiz var yurtdısı bir firma ile çalışın diye.

Şu an nixconda sunucusu olan arkadaşların çok zor durumda oldukları kesin. Allahtan pazartesiye kadar süre verilmiş, en azından yedekleme yapılabilecek bu süre içerisinde. Osman bey sürekli bizden habersiz hareket etmeyin çağrısı yaparak herkes kafasına göre bir yere taşınmasın, bölünürsek hepimiz zararlı çıkarız, bölünmeden hep birlikte hareket edelim demek istiyor sanırım. Mantıklısı da o. En azından yarına kadar osman beyin ne yapacağını beklemek gerekir diye düşünüyorum.

Ayrıca nixconda sunucusu olupta bu olaydan haberi olmayanlar da mutlaka olacaktır. Bir şekilde o kişileri de haberdar etmek lazım. Çok kişi sıkıntıya düşebilir bu durumdan.

Yedekleme konusunda sunucusu olan arkadaşlar hep birlikte destek olabiliriz. Ben 2 tb'a kadar yedek alabilirim. Dosyalarınızı sıkıştırıp güçlü bir rar şifresi koyarak linkini pm ile bildirirseniz 1-2 hafta boyunca yedeklerinizi sunucularımızda saklayabiliriz.

Allah yardımcısınız olsun, inşallah kısa sürede sorun giderilir.