Ben yaklaşık 9 seneden beri bu işin içerisindeyim.Beni göz aşinalığı bile olsa görmüşsünüzdür.ben zamanında hackerpowers diye bir site vardı orada SaHMaT,coderpowers,omega nicklerini kullandım bu sitede de ilk 2006 da omega nickiyle üye oldum ancak anlamadığım bir nedenden banlandım sonra bu hesabı açtım.Domain aldım , sattım dönüp dolaşıp aynı yere geldim.Artık gitme zamanı geldi , artık evde bilgisayarında başında 12 saat geçirmeceğim.Hangi domainler düşüyormuş banane.Artık Amerika'ya taşınıyorum.Oradan iş teklifi aldım.Samsung da çalışacağım.Bilgisayarla yine işim olacak ama öyle deli gibi pagerank mı backlink miş çekmeyeceğim evden işe işten eve daha sağlıklı bir yaşantı sürdürmek istiyorum.Sigara yı ABD de inşallah bırakırım Bana emeği geçen herkesden helallik istiyorum emeğimin geçtiği herkese de gönülden hakkımı helal ediyorum.Fazla söze gerek yok galiba bir sigara daha içip konuyu noktalayacak olursak ,
Görüşmek üzere internet piyasası,türk ve yabancı dostlarım,r10daki sevgili webmaster ve adayları

Kendinize iyi bakın,sakın milleti dolandırmayın.Unutmayın ki anında para kazanmak zorunda değilsiniz lütfen yeterli altyapı ile donanın ve kendinizi geliştirin.

Görüşürüz