1 senedir markumdan domain alıyorum.

domainleri markum.net içindeki başka bir kullanıcıya transfer ederken önceden email atıyorduk. en geç yarım saat sonra "onaylıyor musunuz?" diye cevap gönderiyorlardı. daha sonra panele "kullanıcı değiştir" diye buton koydular ve domainlerimizi kendimiz başkasının hesabına aktarmaya başladık.

işte bu vakitten sonra markumla sorunlar başladı. aldığım domaini başkasına gönderemez oldum. 3 ay önce sattığım bir domaini arkadaşımın hesabına hala gönderemedim. bu sorun her domainde olmuyor. 10 domain alsam 1 domainde bu sorunu yaşıyoum diyebilirim.

konuyla ilgili email atıyorsunuz. isterseniz 1 ay bekleyin cevap gelmiyor. 5-6 tane aynı emaili atınca bigün cevap aldım. [beyazprens hotmail.com] gibi abuk subuk bir email adresinden işlem yapmam gerektiğini falan söylediler. domain markum.net'te o emaille alınan hesaba kayıtlıymış güya. telefon açıp durumu belirttim. birazda sert konuştum. iki domainimde bu sorun vardı fakat birini hala transfer edebilmiş değilim.

bir başka sorun, isimtescilde bir domainim vardı. markuma almak istedim. markumdan transfer ücretini ödedim. 3 ay boyunca transfer olmadı. bu 3 ay içerisinde email attım, telefon açtım. açtığım telefonlara cevap vermedikleri bile oldu! birde sitelerine başarı öyküsü diye videolarını koymuşlar. yazık...

telefonda "kısa bir süre bekleyin" dediler, 20 25 dakika dinlemediğim klasik müzikleri dinlettiler. sayelerinde sanatçı ruhlu bir insan olabilirim.

telefon açmaktan bıkmadım. bir domainin transferi için kredi kartımdan $7 kesmişlerdi. o parayı almak için belkide $20 telefon faturası ödemişimdir. gerekirse yine yaparım. yine öderim.

şimdi markumda 7-8 domainim var. birkaçını satacağım. bazılarını da monikere transfer etmeyi düşünüyorum. dün birini transfer edecektim. ne oldu biliyor musunuz? markumdan authcodeumu alamadım! email attım sert bir dille. cevap vermediler. 24 saat olmak üzere. yarın cevap alamazsam telefon açıp hakaret etmek istiyorum.

ne kadar trajikomik bir hikaye değil mi?