wedd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sana ali kirca demedim ali kirca video dedim.
ayrica spam falan da degil ali kirca video denilen siteye girdiginizde videoya ulabiliyorsunuz yani site sahibi videyu sitesine koydu yani spma diyenler s.ktirsin bakimmm
bana is teklif edilince diyorumki sitende bu arattigin kelime varmi yani ***** sitesi gelip mp3 de 1. cikart derse kabul etmiyorum site ile alakasi olan seyde 1 sayfada cikariyorum.bu da spam olmuyor demi????

ikincisi sana attigim oze mesajdi adi ustun de ozel mesaj yani forumda dagit diye vermedim.bunu bilmiyorsan sozum yok.ozel mesaj ozelde kalir.

wedd-@hotmail.com butun referanlasrimi ispatlarim lutfen ciddi alicilar ilgilnsin.

Eger mantikli bir kelime secip bana soylerseniz inanin reklam dan daha etkili olacaktir.
wedd olum adam ol 19 yasındamısın 15 yasındamısın belli degil spam hareeketler bunlar bu foruma girme bak sag koseye oraya tıkla cık git insanlarla ugrasma valla dagıtıcak artık bu mekanı dun konuyu kapattırmcam dedin lafında durmadın işler acılınca hemen insanlara kufurt etmeye basladın 1 kez daha bişi de de bak ondan sonra ne oluyor goreceksin spamcı p.z.v.nk