eruseldarine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasım bana pm atmişsin iyi guzel yapmişsin ama burada zaten senin spam yaptigin soyleniyor. bana bir site adresi gondermiş ali kırcadan 300-400 referer gelmiş..

ali kırcada ust sıraya cıkmak stablize bir konuda ust sıraya cıkmata benzemez
google trends i acarsin ali kırca trends e daha 1 ay once girmiş en fazla 2 ay sonrada unutulacak.

onemli olan google acildigindan beri cok aratılan bir konuda 1. siraya cikarmak eger sen beni benim istedigim konuda 1. siraya yada ilk 3 e sokabiliyorsan burada kimseyi kandırmıoyorsun derim ama sen ali kırca da 1. yapacam diosun.. kac kişi birinci olabilior bunuda anlamıs deilim ?

ayrica bana gonderdigin siteye su anda baktım ALİ KIRCA die aratınca ilk sayfada deil...

daha iddia ettigin ali kirca da birinci sayafya cikamamisken neler ufuruorsun ?

arkadasin bana gonderdigi sayfa ali kırca aramasında ilk 5 sayfada yok. kendisi bana gonderdigi domaini buradada acıklasın isterse sizde bakın.
ben sana ali kirca demedim ali kirca video dedim.
ayrica spam falan da degil ali kirca video denilen siteye girdiginizde videoya ulabiliyorsunuz yani site sahibi videyu sitesine koydu yani spma diyenler s.ktirsin bakimmm
bana is teklif edilince diyorumki sitende bu arattigin kelime varmi yani ***** sitesi gelip mp3 de 1. cikart derse kabul etmiyorum site ile alakasi olan seyde 1 sayfada cikariyorum.bu da spam olmuyor demi????

ikincisi sana attigim oze mesajdi adi ustun de ozel mesaj yani forumda dagit diye vermedim.bunu bilmiyorsan sozum yok.ozel mesaj ozelde kalir.

wedd-@hotmail.com butun referanlasrimi ispatlarim lutfen ciddi alicilar ilgilnsin.

Eger mantikli bir kelime secip bana soylerseniz inanin reklam dan daha etkili olacaktir.