TÜRKİYE açısından söylüyorsanız bizim bazı değerlerimiz var bu değerlere saygısızlık edilir hakaret edilirse trilyonda verseniz kimse durduramaz...Nasıl müslümanlar için Hz. Muhammed (S.A.V) ve Kuran-i Kerim kutsal ise aynı şekilde TÜRKLER içinde ATATÜRK değerli ve saygısızlığı hakareti asla kabul etmeyecek bir toplumdur. Google Türk mahkemelerine para verip "Yaa biz YouTube'da ATATÜRK'e ve TÜRKLÜĞE hakaret içeren videolar yayınlıyoruz/yayınlatıyoruz ama size de 500 Milyon dolar verelim siz sakın bu videolara aldırış etmeyin boşverin görmezden gelin" diyemez. Böyle saçma birşey olmaz.. YouTube TR'den engellemelere eminim aldırış etmiyordur çünkü sonuç belli 1 hafta kapalı kalır sonra erişimi açarlar ne uğraşıcaz diyolardır...
Madem bunu söyleyen sensin RapidShare'den Türk mahkemelerinin rüşvet alacağını niye söylüyorsun. Benim burada altını çizmek istediğim mesele buydu. Bu senin kastteğin değerler içerisine girmiyor mu? Benim için ikisi de aynı şey sana farklı şeyler ifade ediyorsa bilemiyorum.