Geçmiş olsun hocam benim başımada buna benzer bir olay gelmişti ama benim motor biraz farklı oldugu için göze kolay çarpar herneyse motoru kaptırdıktan 1 ay sonra sağolsunlar dolapdereden aldırdıgım motoru feriköy de yunuslar bulmuşlar motor geldiğinde paramparçaydı

sonradan bayagı bi masraf yapmıstık ve hala ugraşıyorum çalanlar genellikle uzak bi yere götürmezler misal fatihden çalmışlarsa beylikdüzünde oturan birileri değildir polise başvur kesinlikle ve kesinlikle kavga etmeni hiç önermem zaten iplemiorlar bide dalaştınmı *i*tir bile çekerler yani her türlü tamam abi falan sigara falan isterlerse de alma sakın

benden istediler bende varsa alabilirmiyim dedim

neyse dediğim gibi bu işi yaparsa yunuslar bulur başka türlüde en kralına söyle çook zor bulunur biraz sabırlı ol 1-2 ay haber gelmezse zaten kes ümidini tekrar geçmiş olsun
kardeş artık o motora baktığım yok zaten yenisini alıyorum. ama çalanların yanına kalmasını istemiyorum okadar.
işte nasip olursa bunu alıyorum. zaten bu yaz almayı düşünüyordum işleri biraz hızlandırmış olacağız okadar. bu motoruda araştırıyorum fiyat fena değil ama kalitesini tam olarak kullananlardan öğrenmem gerek ben bir kez kullandım aynı motordan hoşuma gitti. fiyatına göre iyi geldi bana.
bunu nasıl çalacaklar bakalım, bu sefer yedirmem yani dünyalarını başlarına yıkarım
Geçmiş olsun hocam. Bu adamlar pardon hayvanlar her türlü şeyi yapar. Senin motorunu gündüz çalmışlar bizim evede gündüz gözüyle girmişlerdi. Tek teselli evde kimse olmaması.
hocam ben diyorum keşke bende görseydim temiz bir elime alsaydım da motoru alalardı ondan sonra gam yemezdim yani. Allh bu bir gün çıkartır inşallah adaamları karşıma bakalım belalı kim olacak ozaman. motorunda da değilim dediğim gibi yanlarına kalmasın yeter okadar.