flashdance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne ben onu tanırım ne de o beni konuyu basından beri takip ediyorum ve haklı olarak yorumlar yazılmış ama "millete b*k atma" kanısına herkes destek vermektedir bu forumda seninde tek bildiğin 91'li olması ve bundan yola çıkarak anasının veya babasının bilemedin abisinin üstüne vergi levhası çıkarabileceğini aklının ucundan bile geçiremediysen benim suçum da değildir artık varmıdır yokmudur tartışılır yada vergi levhasını tarattırıp atar buraya sende bende çenemizi kapatıp otururuz kimseyi sorgusuz sualsiz suçlanmak istenmesi bu şahısa destek vermek için yazdığımı düşünmesin
İnşallah dediğin gibi olur. Ben bu forumda oturup kimsenin işini baltalamam. Ki buna ihtiyacım yok. Beni bilenler cidden iyi biliyor çünkü...

Piyasa gelişsin niye gelişmesin. Firmalar çoğalsın... Rekabet artsın... Ama bunlar düzgün olsun... Resmi olsun... Belgeleri olsun... Hosting, dedicated satıyorum diyorsunuz siteniz yok... Sonra birileri gidip alıyor. Ertesi gün ver yansın. Bunlar olmasın diyoruz artık. Bunlardan emin olun her kez sıkılmıştır.

Niye birilerinin sürekli canının yanmasını izleyelim ki?

Müşterinin canı yanacağına satıcıların biraz canı yansın. Satıcı para kazanacaksa gerekli yetki ve belgelerinin tamamlasın sonra başlasın işe.