Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki bazıları Webmasterim diye geçiniyor fakat birine soru sorduğumda cevap alamıyorum.
Sizlere buraya gelene kadar neler yaptım neler çektim tek tek anlatacam.
---
1 yaşındayken almanyaya gittim 9 yıl orda yaşadım 10 yaşında buraya geldim ve şuanda 14 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır yani türkiyeye ilk geldiğimden beri bilgisayar üstündeyim türkiyeye ilk geldiğimde r10'da karamaske2911 diye bir üye var kendisi akrabamdır

beraber iş yaparız işte ilk geldiğimde kendisinide yeni tanımıştım ve beni her hangi bir cafeye götürmesini istedim götürdü, Bana açtığı ilk şey Mirc oldu

tabi çok zevkliydi sohbet etmek, Valla o zaman msn nedir onu bile bilmiyordum msn diye birşey duymamıştım taki akrabalar açana ve duyana kadar sonra bende meraklandım ve nasıl olduysa 1 haftada açtım.
Msnyi az çok çözdük, kafam spaceye takıldı en az 5 ayımı Space ye verdim
1.2 yılımıda blogcu ve iphorum [beleş hazır phpbb foruma ] verdim

Öyle böyle derken nasıl olduysa yavaş yavaş geliştim bakmayın burda hemen spaceden blogcuya felan geçtim oraya geçene kadar neler çektim neler.
Nasıl olduysa bildiğiniz hosting felan free hostlar olur ya o işe girdik ftp felan ezberle aman Allahım tam 2 haftamı aldı sonra bi mybb kurduk çünkü ilk gördüğümüz şey oydu fakat kurulum sırasında şunu şunun CHMOD ayarını 777 yapın diyordu orda takıldık 1-2 gece

onuda çözdük sonra gerçek bir sitem oldu biri hediye etti

öyle böyle derken reseller sonra vps sonra dedicated aldım ve şuanda oldukça sağlam bir elemanım.
Bazıları yaşa bakıp küçümsüyor ama bazı büyükler ne işe yarıyorki

Neyse sizin hikayelerinizi alalım gerçekten çok merak ediyorum
Not: Ben Kısaca anlattım yoksa istesem uzatırdım daha neler yaptım neler