dostum bi kaç bişi buldum işine yarar inş. ama bunun gs versiyonunu yap
RESİMLERİNİZİN GERÇEKTEN DE KONUŞTUĞUNU GÜLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNSENİZE HADİ RESİMLERİMİZE HAYAT VERELİM!!!...
<<<=== Crazy Talk v3.5!!!... http://file.reallusion.com/crazytalkhe.exe
<<<=== CRACK!!!... crack yasakmış bilmiodum :|
<<<=== Crazy Talk v4!!!... http://highspeed1.movedigital.com:8080/b...zytalk.exe
************************************************** ****************************************
CrazyTalk programı ile resimlerinizi ses dosyaları ile birleştirerek konuşturabilirsiniz. Resimler üzerinde mimikleri ayarlayabilir, ses dosyalarınndaki alçalma ve yükselmeleri mimiklere uyarlayabilirsiniz. Özellikleri:-Ses dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. -Resimleriniz üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. -Harici bir kaynaktan ses kaydı yapabilirsiniz. -Ses analizi yapabilir.-Yazdığınız yazıları seslendirebilir. -Arkaplana müzik ekleyebilirsiniz. -Gelişmiş yüz seçenekleri (Ağız, göz vb)- Maskeleme özelliği-Arkaplana resim ekleyebilirsiniz. -Flash programında olduğu gibi zaman çizgisi üzerinde çalışabilirsiniz. -Tek tıklama ile önizleme özelliği -Dvd olarak kaydetme özelliği -Animasyonlu gif oluşturabilme özelliği-Wmv, avi ve rm formatlarında kayıt yapabilme -Mp3, wma ve wav dosyaları ile çalışabilme -Otomatik olarak ActiveX denetini ekleyebilme -Swf (Flash) olarak kaydedebilme -Cep telefonları için 3gp formatında video oluşturabilme -E-kart oluşturabilme ve gönderebilme CRAZY TALK v4.0 İNDİRMEK İÇİN BURAYA BASIN
************************************************** *********************************
************************************************** ****************************************
Fotograflarınızı konusturabilir ses ve video efekleriyle süslüyebilirsiniz...
PROGRAM DOWNLOAD
crack yasakmış pardon :| isteyen olursa pm den yollarım
DETAYLI BİLGİ İCİN WEB SİTESİ
CRAZY TALK 4
PROGRAM
crack yasakmıs pardon :| isteyene pm den yollarım