ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostcin.com Web Hosting, Linux ve Windows Hosting, Bayii Hosting,VPS Sunucu, Dedicated Server, Email Hosting ve Domain Kayit, Joomla Hosting
kardeşim boş konuşmuyorum -Rep verip durmayın arkadaş şirketim demiş sitesinin isimi özenti adres yok tel yok iletişimde ya ne diyecektim aa yazıkmı olmuş diyecektim. nerede şirket bilgileri nerede vergi numarası görelim önce şirket şirket demekle olmuyor.
Banane derim geçerim burada yorum yapmam ama burası yorum yapmak için iftira atmıyoruz kimseye kendi kendinize 4 5 arkadaş mavi boncuk dagıtacaksanız msn den yapın ama burada yorum yapıyorsak güzel cevap verin -rep ayıp daha neler diyeceginize ne zaman suç oldu araştırmacı olmak?
ağzı olan konuşuyor.

adres de kroki de sitede var arkadaşım önce bi siteye gir bak yoksa yaz boş boş yazı yazma

bu domai amma takmış durumda millet anlamadım ama sizlere güzel bir haber verim hatta resim olarak ekleyim

al bu da reklam ajansı ile ilgili forum da ki link Group Graphic Reklam Ajansımız - Hostcin İnternet Hizmetleri

vergi levhası da r10 da dahi var onu da ara sen bul heral de bu kadar büyük bütçeli işleri bireylere değil kurumlara yaptırırlar