Merhaba arkadaşlar ,
yaklaşık 10 gündür internete pek gelemedim gelsemde msn v.s ile ilgilenemedim bir çok arkadaş eksikliğimi fark etmiş bol bol mesaj bırakmış sağolsunlar
yaklaşık bir aydır süren birşey son 10 gün işlerde aksamalara neden oldugundan sizlerle paylaşmak istedim durumu.
önce şirket araçlarının bulundugu demir garaj kapısı profesyonel bir şekilde kırılmış açılmış ( araçlarda zarar yok )
sonra ki hafta tehdit telefonları ve mesajlar gelmeye başladı
sonra ki günlerde atölye olarak hazırlamaya başladıgımız alt katta ki harici bölümün kapısı çerçeveleri kırılmış ( reklam atölyesi )
ve geçtiğimiz hafta içi de 2. katta ki ofisin bulundugu kata 2 3 kilo kadar ağır bir taş atılmış ve cam çerçeve patlatılmış ve nasıl bir iş dir ki bu alarm sistemi olmayan odaya yapılmış. tehdit mesajları v.s devam etmekte ve bu da çalışan arkadaşların ciddi canını sıkmaktadır.
bir olayda arkadaşlar polis çağırmış sabah ben genelde öğlen geldiğimden denk gelemedim polislerin cevabı " dikkatli olun güvenlik sistemini yükseltin v.s v.s olmuş"

ne güzel iş yapıyor bu polisler aslında bi tanesine maaş versek caddede nöbet tuttursak dedim ben öneri olarak
ki arkadaşların yükseltin dediği alarm sistemini söyleyim
5 oda da ve katta toplam 8 harekete duyarlı gece algılaması yüksek sensörler var ve bu hareket algılayıcılar devreye girdiğinde panik alarmı çalıyor ve güvenlik şirketine , polise , yetkili kişilere uyarı mesajları gönderiyor.
acaba eli silahlı adamlar mı koysak kapıya anlamadım
bunlarla beraber yaşanan bir kaç teknik sıkıntı ile birlikte sürekli %9x olumlu müşteri yorumları ile geri dönüş alırken şimdiden bu geçici sıkıntının nedenini sizlerle paylaşmak ve bu kısa dönemli irtibat düşüklüğünün nedenini anlatmak istedim.bu kısa süreli iletişim kopukluğu bir çok arkadaşın dikkatini çekmiştir nedeni anlattıgım gibidir.
K.Seçkin Candan