Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
tamam bi arkadasa attigim emaili aynen koyayım buraya daha iyi anlasilir
Merhaba,
Bu kampanya daha cok SNZ limitede ait bir okulun yurt genelinde tanıtımı için hazırlandı ama diğer şirketlerden de işbirliği gelince geniş kapsamlı bir çalışma yapmaya karar verdik.SNZ birçok host ve domain satan şirketle işbirliğine girdi.Domain veya host alacaksanız 3 yillik ödemesini peşin olarak ( hostta 2 yıl ) SNZ ye teslim ediyor ve bir sözleşme imzalıyorsunuz.Sözleşmenin esas amacı domain veya host alacak olan şahsın kuracağı site veya forumda SNZ tarafından verilecek reklamı yayınlamasıdır.Reklam dediğim de sadece 1 reklam ve ölçüsünü değiştirme hakkınız var yani ölçüsünü siz belirliyorsunuz.Bu şartlarla SNZ sizin 10 yillik host veya domain,hatta host domain beraber bütün masrafınızı karşılıyor.Artı bu kapsamda getireceğiniz her ciddi üye için 1 YTL alıyorsunuz ve 10 YTL de paranızı alıyorsunuz.Ödeme yapılıyormu diye kafanıza takılan sorular olabilir haklısınız.
Ödeme yapmamak gibi bir şansımız yok çünkü;
-- 3 yıllık peşin ödeme bize teslim edildiği için taraf olarak benim kredi kartımın fotokopisi,kart bilgileri host şirket temsilcisinde ( sözleşmeye göre host temsilcisi parayı yıllık olarak çekecek çünkü reklamın yayınladığını kontrol etmemiz gerekiyor yani reklam yıl boyunca o sayfadamı ? )
-- Üye getiren herkes 1 YTL sini alıyor çünkü sözleşmede bununla ilgili "ilgili ödemenin yapılmaması halinde ilgili taraf sözleşme ihlali nedeniyle bulunduğu il cumhuriyet başsavcılığına şikayetde bulunabilir" maddesi açıkca yer alıyor.
-- Ödemenizi alacaksınız ( üye başına 1 YTL ) çünkü benim kazancım sizin getireceğiniz üyelere göre artıyor.
-- SNZ Kocaeli merkeze kayıtlı bir şirket ve sözleşme ihlalinde hukuki yukumluluk Kocaeli İdare Mahkemelerindedir.
-- Sözleşme EK-1 de benim nüfus cüzdan fotokopim yer alıyor.
Kısaca biz Türkiyedeyiz,ödemede Türk bankasını kullanıyoruz ve tarafları memnun edecek herseyi hazırladık.
Ben bunu yapabilirim diyorsanız buyrun görüşelim.Ben bir anda 100 den fazla üye getirebilirim derseniz o 1 YTL 2 YTL olur.