kamer adlı üyeden alıntı:
Öncelikle şunu söyliyeyim ankete oy vermedim. Sebebi; Hangisi gerekliyse onu yaptırırım. Yani ülkemizde her insan aynı düşünceyi paylaşmıyor. Bu gayet normal. Duruma objektif bakarsak ne gekliyse o yapılmalı tabiiki.

Bu tür konularda ortak noktayı yakalayamıyoruz. Silsek niye sildin diye düşman olunuyor silmesek yine düşman olan arkadaşlarımız olabiliyor.

Mümkün olduğunca orta noktayı bulmaya çalışıyorum. Bu sebeple ltf gerçekten tartışma çıkmamasını isteyen arkadaşlarımız konuyu olumsuz yönde körükleyecek şekilde mesajlar atmasınlar.

Şunuda söyleyeyim bazı başlıklarda beni "Dinci" die tabir edenler oldu. Kişisel olarak kendimden bahsetmek istiyorum; (çok kişiye özelden cvp yazmak durumunda kaldım o yüzden) Benim akrabalarımın çoğu asker ve bundan gurur duyuyorum. Fakat Din olgusuda benim için çok önemli. İki konunun çok ayrı konular olduğunu ve ayrı tutmak gektirğini kıyaslama yapılmasının gereği olmadığını düşünüyorum. Çok ayrı şeyler. Bu konuları bu şekilde yorumlamamak gerekiyor bence.
yahu dinci olmak kötü birşeymi? Bazısı inanır bazısı inanmaz hepsine saygı duyarım. Allahsız olanada ibadet edenede ama körü körüne "Yobaz" dencek türden ibadet etmek bana doğru gelmiyor(yanlış anlama senle alakası yok bu benim kendi fikrim sadece).