Kardeşim satarsın veya satamazsın belki 300 $ a satarsın. Belki beş para etmez diyenlere inat 100 katı fiyatına satarsın keşke sat, inşallah sat burdaki kimse kimseye düşman değil. Kimse kafasındaki yorumu yaparken "dur şu dombiliye bi kötü yorum yapayım da patlasın düdük makarnası" diye içinden geçirdiğini zannetmiyorum. İnşallah sat veya satma. Ancak ilk mesajında asya.com a benzerliginden para edebileceğini söylemişsin. Ve bi kaç kişi demiş "asya" kelimesine benzemiyor, asya.com diye site bile yok. Bence beş para etmez demişler. Saygı duyarım diyip konuyu kapatacağın yerde, yok efendim sen yabancı forumlarda ne kadara gittiğini biliyormusun bu domainin? gibi laflarla konuyu uzatıyorsun. Farkındayım yabancı forumlarda anlamsız llll.com ların ne kadara gittiğini ben biliyorum. 50 dolara 60 dolara hadi 70 dolara gidiyor hadi 100 olsun. Bence beş para etmez diyen insanları kestirip atmaktansa, benzer domainlerin ne kadar fiyatlara satıldığını göstersen, yabancı forumlardan adresler versen, hem o bilgisiz dediğin insanlar 4 karakterli cccv.com domainin aslında en fazla ne kadara satıldığını öğrenebilmiş olurlar. Madem adamın yaptığı yorumu beyenmedin, "sen bilgisizsin bak ilk mesajımda ne demişim? bilgisizsen yorum yazma" demek yerine bilgilendirmeyi tercih et yada bırak dağınık kalsın, piyasayı takip eden zaten bilir cccv.com domainin aslında ne kadar edeceğini.