Dur bak senin ne istediğini ben sana söyliyeyim sende rahatla okuyanlarda anlasın. Sen zaten bu domain ne kadar eder diye başlık açarken, kafanda bi fiyat belirlemişsin. O fiyatın altında düşüncelerini belirtenleri ise bilgisizlikle itam ediyorsun. Yahu bende o zaman sorarım be arkadaş "Domainin anlamsız, 4 karakterli .com" en fazla edeceği 40 dolar 50 dolar" sen hala diyorsun ki "Asya" yazmak isterler "zsya" yazarlar. Evet typo diye bişey var ama bu çok kötü bir typo. Yani aslında kendinde farkındasın domainin edeceği fiyatı biliyorsun. Bildiğin halde belki birisi daha yüksek teklif eder peşindesin. Ama etmediler kardeşim reg fee dediler sende buna bozuldun. Madem o domaine "reg fee" diyenler bilgisiz, bu işten anlamıyor r10 yetkililerine sesleniyorum, bazı kullanıcılar "Certified appraisal personal" falan olsunlar sonra sonra bu insanlar birbirine çok iyi domain güzel domain falan desinler, böylelikle benim gibi bilgisiz cahil adamlarda forumu kirletmemiş olur. Pardon hocam aslında domainin "asya" kelimesine çok benziyor o kadar benziyor ki bir an gözüm kamaştı 40 $ dedim. Bence domainin fiyatı 4000k $. Umarım mutlusundur. Başka da bişey yazmıyorum bu konuya hoşcakalın.
Farkındaysan 2 kişi fiyat istedi
GoodSave! adlı üyeden alıntı:
Satmayı düşünürsen düşündüğün fiyatı alabilir miyim?
peki cevabım ne?
iskeletor adlı üyeden alıntı:
satmayı düşünmüyorum en az 1 yıl sanırım bende kalacak hem pr değerini artırabilirim hemde 1 yıla kadar 4 harfli com. domainler daha iyi paraya gidebilir. sadece şuan ne kadar edebilir kim bu domaine kaç para verir onu öğrenmek istiyorum
ve 2. teklif.
FeaЯ™ adlı üyeden alıntı:
Satmayı düşünürsen pm atar mısın? Almaya hazırım
peki cevabım ne?
iskeletor adlı üyeden alıntı:
FeaЯ™ teşekkür ederim ama şimdilik satmayı düşünmüyorum. satmayı düşündüğümde foruma yazarım zaten ordan eğer almak istersen fiyatını verirsin.
Lütfen Mesajlarımın Tamamın okumadan yorum yapma

Çünkü bahsettiğin gibi değil olay