BrokenPromises adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ferdicoskun,

Arkadasım ben sana kuponlar kesin çalışır reklamlar gösterime girer sorun sende demedim. Ancak kuponu çalışmayan ender kişilerden hatta tek kişisin. Kuponların çalışmama nedeni kuponu açan arkadaşlar olabilir başka nedenlerde olabilir fakat sana sorunu halledecegim dememe ragmen gelip burada başlık açarak kötü niyetini belli ettin. Erci arkadaşımız msn'e giremedigim günlerde gelip foruma başlık açmak yerine email atarak iletişime geçti ve kendisine eve gelecegim günü bildirip kuponlarını teslim ettim üstelik gecikmeden dolayıda anlaştıgımız miktardan çok daha fazla kupon verdim. Burada kimseyi tanımıyorum. Kimse arkadaşım değil. xFatihX arkadaşımız 15dk önce kuponu aldı, çalıştırdı ve reklamları gösterime girdi.

"Dedıgım gıbı gec kalmadan gelmıs arkadasları" bu sözünüzden karaktersiz biri oldugunuz belli oluyor zaten.

Adam ol once coluk cocuk,kım oluyorsunda sen sallıyorsun,daha dun boktunuz bugun koktunuz.Kendınızı adam mı sanıyorsunuz,Terbıyelı ol msn de baska konusup buraya baska konusma baslık acma nedenını sende bılıyorsun olayı carpıtıp kendı tarafına cekme.Bu konuya yazıpta Brokenpromıes e destek olanlarda yazıları okuyupo oyle yazsınlar.Herkes 12ytlye satarken bana garantı verıldıgı ıcın 25ytl aldım.Senın kadar sınsı bırını daha gormedım.Msn de tamam halledecem dedın,kupon acacam,verecem dedın butraya yazdıgına bak,ulan sen kımsın kı bana laf atıyon burda ben yuz kısıyle alısverıs yaptım

Ercı nın adını vermedım once ama madem ıs yapıyorsun ve parayı aldıktan sonra 1 hafta ınternete gıremeyeceksın alısverıs yaptıgın ınsanlara bunu demek gerekır.
Insanlar kıme ınanacagını bılır sen ıstedıgın kadar yaz